Termeni și condiții

Conditii generale si informatii importante pentru utilizarea site-ului si efectuarea comenziilor prin intermediul www.miami-bag.com/ro – magazin electronic detinut de Agro Progres 88 LTD.

1. General

1.1 Acesti termeni si conditii generale au scopul de a reglementa relatia dintre Agro Progres 88 LTD, cu sediul in oras 4600 Velingrad, Gerasim Popov 4, CUI BG201690531, denumit in continuare FURNIZOR pe scurt si clientii, denumiti in continuare UTILIZATORI, ai magazinului electronic www.miami-bag.com/ro.

1.2 Cu utilizarea magazinului electronic www.miami-bag.com/ro prin click pe un obiect, poza, link sau buton, cu exceptia acestui buton de Termeni si Conditii Generale aflate pe site-ul www.miami-bag.com/ ro, se considera ca acceptati si sunteti de acord cu Termenii si Conditiile Generale descrise mai jos.

1.3 Acesti Termeni si Conditii Generale constituie un acord de cumparare si vanzare intre proprietarul magazinului electronic www.miami-bag.com/ro si persoana fizica care a plasat o comanda pentru achizitionarea bunurilor oferite in acesta.

1.4 Orice utilizare a continutului si/sau fotografiilor din magazinul online www.miami-bag.com/ro in alte scopuri decat cele mentionate expres in prezentul document sau in orice alt document insotitor, daca este cazul, este interzisa.

1.5 Toate preturile de pe site-ul www.miami-bag.com/ro sunt finale, in RON si includ toate taxele datorate conform legislatiei.

1.6 Preturile marfurilor pot fi modificate fara a fi necesara modificarea acestor Termeni si Conditii Generale.

1.7 Furnizorul se asigura ca informatiile de pe site-ul www.miami-bag.com/ro sunt tinute la zi, dar nu garanteaza fiabilitatea si integralitatea acestora.

1.8 Furnizorul nu garanteaza ca accesul la magazinul online va fi neintrerupt, in timp util, sigur si fara erori, in masura in care acest lucru depaseste capacitatea, controlul si vointa sa.

1.9 Utilizatorul este obligat sa despagubeasca Furnizorul pentru toate daunele, costurile si onorariile avocatilor platite suportate in legatura cu neindeplinirea din culpa a obligatiilor care ii revin in temeiul acestor Termeni si Conditii Generale.

2. Incheierea unui contract de cumparare

2.1 Afisarea marfurilor in magazinul online nu constituie o oferta obligatorie din punct de vedere legal, ci un catalog online. Prin apasarea butonului „Comanda”, Utilizatorul transmite o comanda obligatorie pentru bunurile din cosul sau de cumparaturi si isi declara acordul cu acesti Termeni si Conditii Generale.

2.2 La completarea formularului de comanda sunt necesare date cu caracter personal completate voluntar de catre Utilizator precum nume, telefon, adresa de e-mail si altele, pe care Furnizorul le colecteaza si le foloseste numai pentru prelucrarea si livrarea produselor comandate. Aceste date nu vor fi furnizate, vandute sau inchiriate unor terti sub nicio forma.

2.3 Confirmarea primirii comenzii se emite imediat dupa plasarea comenzii si nu constituie acceptarea contractului. Furnizorul accepta comanda prin trimiterea unei confirmari de trimitere a comenzii prin e-mail cu o descriere a continutului acesteia – produs/marfuri, pret de vanzare, caracteristici, date de livrare sau prin trimiterea marfurilor comandate.

2.4 Prin apasarea butonului „Comanda”, acceptand „Termenii si conditiile generale” si „Politica de confidentialitate”, se incheie acordul de cumparare si vanzare dintre Utilizator si Furnizor. In cazul unui litigiu, a carui vointa este legata de textul acestor Termeni si conditii generale, persoana care si-a transmis datele si a fost de acord cu acesti termeni si conditii generale este considerata parte din contract.

3. Livrare

3.1 Livrarea marfurilor comandate se efectueaza pe teritoriul Romaniei.

3.2 Livrarea se efectueaza in maximum 5 (cinci) zile lucratoare de la confirmarea comenzii.

3.3 Furnizorul nu garanteaza disponibilitatea articolelor comandate, iar in caz de incapacitate de a-si indeplini obligatiile, din cauza lipsei in stoc a marfurilor comandate, in termen de 24 (douazeci si patru) de ore de la primirea comenzii, anunta Utilizatorul apeland numarul de telefon specificat in timpul inregistrarii sau prin trimiterea unui mesaj la adresa de e-mail specificata in comanda.

3.4 Pentru toate comenzile cu valoare mai mica de 299 RON se datoreaza o taxa de livrare fixa, indicata Utilizatorului inainte de achizitionarea marfii, prin apasarea butonului „Comanda”.

3.5 Furnizorul indica inainte de incheierea contractului valoarea totala a comenzii pentru toate bunurile cuprinse in aceasta, inclusiv taxele vamale si de livrare.

3.6 Pentru cumparaturi in valoare de peste 299 RON, livrarea este gratuita.

4. Plata

4.1 Plata se poate efectua folosind urmatoarele metode de plata:

  • Plata catre curier la livrare – plata trebuie efectuata la livrarea transportului cu suma indicata pe factura. In cazul exercitarii dreptului de refuz de catre Utilizator, suma este rambursata prin transfer bancar.
  • Transfer bancar – plata trebuie efectuata imediat dupa inregistrarea comenzii. Solicitarea de cumparare se considera a fi efectuata dupa apasarea butonului ‘Comanda’, acceptarea „Termeni si Conditii Generale’’ si confirmarea platii din partea miami-bag.com/ro
  • Card de credit/debit – Atunci cand alegeti aceasta metoda, se deschide o pagina de plata a institutiei noastre de servicii Stripe, unde va introduceti datele. miami-bag.com/ro nu colecteaza, stocheaza sau prelucreaza datele cardului dumneavoastra bancar. Securitatea introducerii si transferului datelor cardului este asigurata prin utilizarea protocolului SSL pentru a cripta conexiunea dintre serverul nostru si pagina de plata a institutiei noastre de servicii. Plata se efectueaza in momentul procesului de comanda prin completarea detaliilor cardului dumneavoastra. In momentul trimiterii comenzii, dupa introducerea datelor si acceptarea Termenilor si Conditilor Generale si a Politicii de confidentialitate a site-ului, suma pentru marfa comandata va fi retrasa de pe cardul dumneavoastra.

5. Drepturile Utilizatorului

5.1 Utilizatorul are dreptul de a se retrage din acest contract de cumparare in termen de 14 (patrusprezece) zile de la data primirii marfurilor comandate, fara a datora despagubiri sau penalitati si fara a indica un motiv.

5.2 Pentru a-si exercita dreptul de retragere, Utilizatorul trebuie sa notifice Furnizorului intentia sa de a se retrage din contractul incheiat si de a returna marfa pe cheltuiala sa cu integritateai ambalajul intacte, neutilizate si intr-o forma adecvata. Declaratia de refuz trebuie depusa la adresa de e-mail a Furnizorului support@miami-bag.com. Un exemplu de formular de renuntare poate fi descarcat aici.

5.3 Furnizorul este obligat sa ramburseze Utilizatorului integral sumele platite de acesta pentru bunuri, excluzand costurile de livrare si returnare, nu mai tarziu de 15 (cincisprezece) zile lucratoare de la data la care bunurile returnate au fost primite si confirmate de catre Furnizor ca respecta conditiile de retur specificate aici.

6. Garantie

6.1 Utilizatorul are dreptul de a revendica raspunderea in garantie pentru bunurile achizitionate de el, atunci cand:

  • bunurile livrate nu corespund cu cele comandate si acest lucru se poate stabili printr-o simpla examinare a acestora;
  • Bunurile livrate au defecte.
  • marfurile au fost deteriorate in timpul transportului.

6.2 In cazurile enumerate, Utilizatorul poate solicita inlocuirea produsului sau rambursarea sumei platite pentru acesta.

Prevederile legislatiei in vigoare se vor aplica aspectelor care nu sunt reglementate de acesti Termeni si Conditii Generale.

Acesti Termeni si Conditii Generale intra in vigoare de la 1 mai 2023.